Kladdkaka
Absolut bästa Kladdkakan med kokostosca

150 g smör
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 krm salt
3 tsk vaniljsocker
1 ¾ dl vetemjöl
3 ägg
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 krm salt
3 tsk vaniljsocker
1 ¾ dl vetemjöl
3 ägg
Kokostosca:
30 g smör
½ dl ljus sirap
3/4 dl vispgrädde
2 1/2 dl kokosflingor
1 dl strösocker
½ dl ljus sirap
3/4 dl vispgrädde
2 1/2 dl kokosflingor
1 dl strösocker
Grädda kladdkakan 15 min, 180 grader.
Ta ut kakan och höj värmer till 250 grader.
Koka ihop kokostoscan, låt puttra i 5 min innan du försiktigt lägger den på kakan.
In i ugnen igen i ca 5 min.
LÄTT SOM EN PLÄTT OCH LJUVLIGT GOD!!