äppelkladdkaka

Recept:
100 g smör
100 g vit choklad
2 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
1 krm flingsalt
1 tsk malen kanel
1 krm vaniljpulver
2 ägg
1/2 tsk rivet citronskal
3 dl rivet äpple
Smält smöret, lägg sen i den hackade chokladen och rör runt till den helt är smällt.
Ner med resten av de torra ingredienserna och blanda till en fin smet.
Vänd ner äggen.
Rör försiktigt i de rivna äpplena och citronskalet.
Bröa en form med kokosflingor, formen bör vara ca 24 cm i diameter.
Ner med smeten i formen och skjuts in i ugnen.
175 grader i ca 15 minuter!
Låt svalna!
Kanelfrosting:
300 g färskost
3/4 dl florsocker
1 dl vispgrädde
1/2 tak kanel
Vispa färskost och florsocker fluffigt.
Vispa ner grädden, lite i taget och vispa tills de blir en härligt fluffig frosting.
Ner med kanelen!
Klart!!